Αρχική Τηλεόραση ΗΛΙΟΣ: Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται και μαθαίνει για την απαγωγή του

ΗΛΙΟΣ: Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται και μαθαίνει για την απαγωγή του

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ΗΛΙΟΣ βλέπουμε πως η Λήδα ανησυχεί για τον Νικήτα την ώρα που εκείνος βρίσκεται σε μια καθοριστική για τη ζωή του κατάσταση… Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Δημήτρης βρίσκει τα δημοσιεύματα για την εξαφάνισή του και επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ύποπτο ρόλο της Νάντιας.

Τρίτη 16/11/2021, Επεισόδιο 47. Η Αλίκη προσπαθεί με επιμονή να πείσει τον Γρηγόρη να ομολογήσει την αλήθεια στην αστυνομία. Εκείνος της δίνει τα απειλητικά σημειώματα που δέχτηκε. Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα, ενώ, ψάχνοντας κρυφά στα πράγματα της Νάντιας, μαθαίνει για την απαγωγή του. Η Ελπίδα ανησυχεί για τον Ιάσωνα, ενώ η Αλίκη την υποπτεύεται σοβαρά και την κατηγορεί ευθέως ότι συνεργάζεται με τον δολοφόνο της Αρετής. Η Λήδα ανησυχεί για τον Νικήτα την ώρα που εκείνος βρίσκεται σε μια καθοριστική για τη ζωή του κατάσταση… Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς