Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Το γυαλί ανάμεσα στη Βασιλική και το Μαθιό μοιάζει να έχει...

ΣΑΣΜΟΣ: Το γυαλί ανάμεσα στη Βασιλική και το Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 137 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 22/5/23 θα δούμε πως η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική, η οποία αντιδρά απεγνωσμένα.

Ο Μαθιός προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά μάταια. Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά τους θορυβεί το Νικηφόρο, την Καλλιόπη και τον Αστέρη, που προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί. Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη συνεχίζεται με επιτυχία. Η Κατερίνα θα δεχτεί μία αναπάντεχη πρόταση, ενώ μία απρόσμενη άφιξη θα προκαλέσει απορίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αργυρώ και μοιάζει να δίνει μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι, αλλά το γυαλί για εκείνη και το Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά. Ο Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Αστέρης και ο Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους. Και ενώ για τον έναν, αυτή θα φέρει χαρά, για τον άλλο θα σημάνει τον όλεθρο.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς