Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Έλενα αρχίζει να έχει συμπτώματα από την ασθένειά της,...

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Έλενα αρχίζει να έχει συμπτώματα από την ασθένειά της, είναι όμως έτσι;

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως ο Σπύρος υποκύπτει στον εκβιασμό του Ιάσονα και του δίνει το βίντεο που δείχνει τι συνέβη με τη Σοφία αλλά ο Σπύρος έχει κρατήσει αντίγραφα. Η αστυνομία βρίσκει και συλλαμβάνει τη Λήδα. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μαρία συγκινείται από την ιστορία που της λέει η Έλενα για την υγεία της, αλλά λέει αλήθεια;

Επεισόδιο 113

O Μιχάλης λέει στη Λουίζα για το μυστικό του από το παρελθόν. Ο Ιάσονας αποφασίζει να βρει και να κλέψει το βίντεο με το οποίο ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη. Η Λήδα ψάχνει να βρει κάποιον που να της προμηθεύσει πλαστή ταυτότητα και διαβατήριο. Η Λουίζα και ο Μιχάλης είναι πολύ ταραγμένοι από την απαγωγή της Κατερίνας τους από τον Σπύρο. Ο Χρήστος λέει στην Κέλλυ ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνην αλλά εκείνη δεν θέλει να πληγωθεί ξανά. Η Μαρία θέλει να βεβαιωθεί ότι η Έλενα της λέει την αλήθεια για την ασθένειά της και την πηγαίνει στον γιατρό. Τα παιδιά στο ίδρυμα κατηγορούν τον Αντρέα για το διαδικτυακό bulling προς τη Βέρα. Ο Σπύρος επιστρέφει την Κατερίνα αλλά ο Μιχάλης δεν θα το αφήσει έτσι.

Επεισόδιο 114

Ο Μιχάλης αποδεικνύει στον Σπύρο ότι μπορεί κι εκείνος να γίνει επικίνδυνος, αν το θελήσει. Η Έλενα αρχίζει να έχει συμπτώματα από την ασθένειά της, είναι όμως έτσι; Τα ψέματα που έχει πει ως τώρα την έχουν παγιδέψει. Ο Αντώνης εξηγεί στον Ιάσονα γιατί θέλει να τα έχει καλά με τον Σπύρο ενώ η Άννα έχει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης παθαίνει καταστροφή στο resort του και καταλαβαίνει ποιος την προκάλεσε. Ο Ορέστης προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα μεταξύ Ιάσονα και Σπύρου. Η Λουίζα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην επιθυμία της Κατερίνας να δει τον πατέρα της και στον φόβο μην την απαγάγει ξανά. Ο Σπύρος υποκύπτει στον εκβιασμό του Ιάσονα και του δίνει το βίντεο που δείχνει τι συνέβη με τη Σοφία αλλά ο Σπύρος έχει κρατήσει αντίγραφα. Η αστυνομία βρίσκει και συλλαμβάνει τη Λήδα. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς