Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Θα εμπιστευτεί η Ελένη το Ζάχο για να βοηθήσι το...

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Θα εμπιστευτεί η Ελένη το Ζάχο για να βοηθήσι το Λάμπρο;

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως το ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα είναι ελπιδοφόρο ενώ μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει στο μαγαζί. Η Ελένη απεγνωσμένη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο. Θα εμπιστευτεί το Ζάχο; Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Πέτρος, καταρρακωμένος, μαθαίνει την αλήθεια για τον αδελφό του και παραδέχεται στην Ελένη πως είναι μέλος της ΕΑΚ, όπως και η Ασημίνα.

Δευτέρα 15/11/2021, Επεισόδιο 29. Οι αφίσες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι. Ο Ακύλας αναθέτει στο Μελέτη να λύσει το πρόβλημα της Σκαφά ενώ η Βιολέτα κατηγορεί ανοιχτά τον Κυριάκο ως σπιούνο. Η Μυρσίνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Δούκα όταν της κάνει μια απροσδόκητη πρόταση για ένα ταξίδι. Ο Λάμπρος αποκαλύπτει το μυστικό του στον Αντώνη ενώ ο Προκόπης προχωράει το σχέδιο του για να τον δικαιώσει. Το ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα είναι ελπιδοφόρο ενώ μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει στο μαγαζί. Η Ελένη απεγνωσμένη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο. Θα εμπιστευτεί το Ζάχο; ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς