Αρχική Τηλεόραση Σασμός: «Ο Ανδρέας Βρουλάκης θέλει να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι για αυτό που...

Σασμός: «Ο Ανδρέας Βρουλάκης θέλει να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι για αυτό που έχει γίνει στην οικογένεια»

0

Ο Βασίλης Μπισμπίκης για το ρόλο του στο Σασμό

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη και στην εκπομπή “Happy Day” για τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός». Δείτε στο nto-re-mi.gr όσα αποκάλυψε.

«Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ένα άλλο κώδικα τιμής έχει μείνει στις παλιές αρχές της οικογένειας, θα υποστηρίξει την τιμή, το δίκιο, το αίμα. Δε θέλει να γίνει σασμός, θέλει να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι για αυτό που έχει γίνει στην οικογένεια. Είναι δύσκολο για αυτόν μετά από τόσα χρόνια που λείπει γιατί ήτανε στα καράβια, μετά φυλακή, 30 χρόνια σχεδόν μακριά από το χωριό, να αποδεχτεί τη νέα τάξη πραγμάτων που συμβαίνει στο χωριό. Θα ανακατέψει λίγο την τράπουλα με ένα τρόπο.» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας πως ο ήρωας του θα καθυστερήσει τον σασμό.

Πως αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι θα είναι στη σειρά; «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά, καταρχάς έχει να κάνει με την Κρήτη και ότι έχει να κάνει με την Κρήτη εγώ έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με συναδέλφους που είναι φανταστικοί ηθοποιοί, παίζω με τον Δημήτρη Ήμελλο, την Μαρία Πρωτόπαππα, τον Στέλιο Μάινα, τον Ορφέα Αυγουστίδη όλους αυτούς τους ανθρώπους, νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, σκηνικά εννοώ. Αυτό είναι ευλογία επίσης» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ήταν έκπληξη για εκείνον η πρόταση ή το περίμενε; «Όχι δεν το περίμενα. Είχα αποφασίσει να μην κάνω κάτι έχω, έχω μία ταινία που είναι στα σκαριά και θα ξεκινήσω πρόβες, είχα αποφασίσει να κάνω μόνο αυτό, αλλά εν τέλει πειστικά να συμμετέχω σε αυτή τη σειρά».

Θα δει τον εαυτό του στην τηλεόραση;

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς