Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Στέφανος είναι έτοιμος για ένα μεγαλεπήβολο επιχειρηματικό βήμα

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Στέφανος είναι έτοιμος για ένα μεγαλεπήβολο επιχειρηματικό βήμα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 135 που θα προβληθεί την Πέμπτη 20/4/23 θα δούμε πως η απελπισία και ο θυμός οδηγούν την Αλεξάνδρα στην απόφαση να τερματίσει τη σχέση της με τον Μάρκο.

Ο ίδιος μουδιασμένος ακόμα από την απρόσμενη ανακοίνωση της Ευγενίας ότι θα γίνουν γονείς επιχειρεί να δώσει στην Αλεξάνδρα τις εξηγήσεις που της οφείλει. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα δεν του αφήνει κανένα περιθώριο να απολογηθεί. Παράλληλα, στο αρχοντικό επικρατεί αναταραχή μετά από μια μεγάλη πανδημία που εμφανίζεται στον στάβλο. Η ασθένεια των αλόγων γίνεται αφορμή για να ξεσπάσει εμφύλιος μεταξύ Ιάσονα και Μαργέτας που αισθάνεται προσβεβλημένη από την αχαριστία του γιου της. Η Ευγενία νιώθει ανασφάλεια μετά την αντίδραση του Μάρκου στην είδηση της εγκυμοσύνης της. Την ίδια ώρα ο Στέφανος είναι έτοιμος για ένα μεγαλεπήβολο επιχειρηματικό βήμα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αλεξάνδρα πληροφορείται πως ο Μάρκος κι οι δικοί του είναι καλά, επομένως δεν είχε δικαιολογία να μην έρθει, και απογοητεύεται βαθιά…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς