Αρχική Τηλεόραση ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Η Βάσω βρίσκει την αρχή του νήματος στην...

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Η Βάσω βρίσκει την αρχή του νήματος στην αναζήτηση της μητέρας της

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 45 που θα προβληθεί την Πέμπτη 23/2/23 θα δούμε πως ο Διαγόρας απαιτεί από το Στρατή μερίδιο στο μαγαζί στοχεύοντας στο πιο αδύναμο σημείο του με όπλο τη δολοφονία του Νώντα.

Η Βάσω και ο Χρήστος αποφεύγουν να καθορίσουν τη σχέση τους όμως η αρχή έχει γίνει. Ο Ντανίλος και ο Πόντικας προσπαθούν να αποτρέψουν την εισαγωγή της Μυρτώς στην ψυχιατρική κλινική. Το ατύχημα της Φωτεινής γίνεται η αφορμή να συναντηθούν ο Αλέξανδρος με το Χρήστο και να κάνουν ένα βήμα προς τη συμφιλίωση. Η Βάσω βρίσκει με την βοήθεια του Ρευματά την αρχή του νήματος στην αναζήτηση της μητέρας της. Η Διαμάντω τρέμει για τις εξελίξεις μετά την άφιξη του Διαγόρα. Η Ζέτα και η Νίτσα συγκρούονται μετωπικά με αναπάντεχη κατάληξη. Ο Σταματιάδης και ο Δομίνικος καθώς ετοιμάζονται για τις εκλογές, θα βρουν έναν απρόσμενο σύμμαχο στον αγώνα τους εναντίον του Χρήστου.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Χρήστος βρίσκει για πρώτη φορά ένα καταφύγιο χαράς και πάθους που μπορεί να τον κάνει να ξεχάσει. Ο Στέλιος ανακαλύπτει την λεπτομέρεια που μπορεί να γκρεμίσει όλες τις προσπάθειες του να διασώσει το Μίλτο.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς