Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ για τις φωτογραφίες και η Αργυρώ...

ΣΑΣΜΟΣ: Η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ για τις φωτογραφίες και η Αργυρώ αντιδρά απρόβλεπτα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 61 που θα προβληθεί την Πέμπτη 19/1/23 θα δούμε πως η Ξένια λυτρώνει τον Μαθιό, αναγνωρίζοντας τον Στεφανή σαν πατέρα της Νάντιας. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:




Ο Σταύρος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ, που αντιδρά απρόβλεπτα. Την ίδια στιγμή ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό, ελεύθερος πια και καλοδεχούμενος από όλους. Παράλληλα ο Λευτέρης ανησυχεί με την συμπεριφορά του Ευθύμη, για τον οποίο ανησυχεί κι ο Παύλος, όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγάει η αστυνομία. Η Ξένια λυτρώνει τον Μαθιό, αναγνωρίζοντας τον Στεφανή σαν πατέρα της Νάντιας.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει, μετά τις αποκαλύψεις του Ευθύμη. Μιλά στη Νάντια και συμφωνούν να κάνουν κάτι για να διευθετηθεί το ζήτημα της πατρότητάς της. Τα πράγματα, όμως, θα εξελιχθούν με τρόπο που δεν θα περιμένει κανείς…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς