Αρχική Τηλεόραση Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Αμαλία φτάνει πολύ κοντά στην αλήθεια για...

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Αμαλία φτάνει πολύ κοντά στην αλήθεια για την προέλευσή της

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 100 που θα προβληθεί την Παρασκευή 17/3/23 θα δούμε πως οι εξελίξεις με την υπόθεση του Πασχάλη, έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Τζένη.

Ταυτόχρονα όμως η στάση που κρατάει, φέρνει στην επιφάνεια συγκρίσεις ανάμεσα στη σχέση που έχει εκείνη με τον Πασχάλη και στη σχέση που έχει η Κούλα με τον Μεμά. Το ενδιαφέρον του Σωτήρη για την Όλγα, της δημιουργεί κι άλλα προβλήματα με τον Αποστόλη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να αποκτήσει και πάλι το πάνω χέρι. Μια έξοδος του Ντίνου, της Μιράντας, της Ζηνοβίας και της Ειρήνης τους επιφυλάσσει μια αναπάντεχη συνάντηση. Ο Χριστόφορος μετά το νέο που μαθαίνει απ’ τον Μάρκο, προσπαθεί να κάνει το σωστό και να πείσει τον Άγη να κάνει το ίδιο. Η Αμαλία φτάνει πολύ κοντά στην αλήθεια, για την προέλευσή της. Θα μάθει τελικά ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας;

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ειρήνη χάρη στην αποφασιστικότητά της πλησιάζει όλο και περισσότερο στην κατάκτηση του στόχου της ώστε να βοηθήσει τον Ντίνο.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς