Αρχική Τηλεόραση Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο διάλογος μεταξύ Κωνσταντίνου και Δημοσθένη...

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο διάλογος μεταξύ Κωνσταντίνου και Δημοσθένη (vid)

0

«Η γραμμή μας είναι όταν κάτι δεν πάει καλά αυτοί να λουφάζουν και να στείλουμε άλλους για τις πράξεις. Τι σκατ@ πάθανε τώρα;» λέει ο Κωνσταντίνος στο Δημοσθένη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Δείτε στο nto-re-mi.gr sneak preview από το σημερινό επεισόδιο πριν την προβολή του.

Κωνσταντίνος: Δεν σου κρύβω πως είμαι έξαλλος με τις απειλές για την Ισμήνη και το παιδί μου. Δηλαδή ξαφνικά αυτοί αποφάσισαν να δρουν ανεξέλεγκτα και να αγνοούν τις εντολές μας; Η γραμμή μας είναι όταν κάτι δεν πάει καλά αυτοί να λουφάζουν και να στείλουμε άλλους για τις πράξεις. Τι σκατ@ πάθανε τώρα;

Δημοσθένης: Σου έχω πει να μη με σκοτίζεις με αυτά, αλλά έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Σκοτώθηκε κάποιος δικός τους από τη μια φοβήθηκαν και από την άλλη όμως θέλουν να εκδικηθούν.

Κωνσταντίνος: Όπως και να χει αυτό δεν μας συμφέρει, θα κάνω ότι μπορώ για να τους σταματήσω.

Δημοσθένης: Σκέφτομαι κιόλας ότι μπορεί να το κάνουν για να μας προστατέψουν. Για αυτούς είμαστε τα μεγάλα αφεντικά έστω και αόρατοι.

Κωνσταντίνος: Εγώ πάντως θα επέμβω δεν το ανέχομαι αυτό, να απειλούν τη γυναίκα μου και το παιδί μου.

Δημοσθένης: Κάνε ότι νομίζεις. Έχω την εντύπωση ότι υπαστυνόμος η Δήμητρα που τα είχε με τον γιο μου τον χειμώνα κάτι κάτι ψάχνει. Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς