Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Στέφανος ανακαλύπτει ποια είναι η Ζωή και τη διώχνει

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Στέφανος ανακαλύπτει ποια είναι η Ζωή και τη διώχνει

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 109 που θα προβληθεί την Πέμπτη 23/2 θα δούμε πως η Αθηνά, ο Γρηγόρης κι ο Θωμάς μαθαίνουν από τον Βαγγέλη για την απόπειρα δολοφονίας της Όλγας κατά του Χρήστου. Κι ενώ περιμένουν να συλληφθεί, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Άρη.

Το χτύπημα του Χρήστου προκαλεί αγωνία στην Όλγα και την Ελπίδα, αλλά και στον Άρη και τον Μιχάλη, για διαφορετικούς λόγους. Η Ελπίδα καλύπτει τη μητέρα της και υποψιάζεται πως της έχει στήσει παγίδα ο Άρης. Ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η αγωνία όλων κορυφώνεται. Εν τω μεταξύ, η Νάντια επιστρέφει στον Μάνο και μαθαίνει για την ασθένεια της Εύας. Όταν μένει μόνη της με τον μικρό Γιάννη για να τον προσέχει, ζει μια εφιαλτική στιγμή. Παράλληλα, ο Στέφανος ανακαλύπτει ποια είναι η Ζωή και τη διώχνει. Εκείνη ζητάει μια ευκαιρία να του εξηγήσει. Η Ρένα επισκέπτεται τον γιατρό της, θέλοντας να συνεχίσει τις θεραπείες, προκειμένου να μείνει έγκυος από τον Αντώνη.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η η Όλγα συνειδητοποιεί ότι έχει αφήσει τα ίχνη της στην αποθήκη και πανικόβλητη ετοιμάζεται να γυρίσει πίσω για να καθαρίσει τον χώρο και να κρύψει το πτώμα του Χρήστου όμως η Ελπίδα την προλαβαίνει και ανακαλύπτει τι πάει να κάνει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς