Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Μυρσίνη συγκρούεται με την Αντιγόνη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Μυρσίνη συγκρούεται με την Αντιγόνη

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Ακύλας προχωράει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του στο Διαφάνι ενώ ο Μελέτης με τον Δούκα περνάνε στην αντεπίθεση. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Πέτρος παραπέμπεται σε δίκη και η εφημερίδα κλείνει μετά την παγίδα που του έστησε ο Ζάχος με τον Ντούνια, αλλά ο Πέτρος θα ανακαλύψει σύντομα τον ηθικό αυτουργό.

Επεισόδιο 67. Η Ουρανία ομολογεί στον Κυριάκο την αλήθεια για το δάνειο, ενώ η Ρένα πιέζει το Νικηφόρο να μιλήσει στο Σέργιο για τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή η Δρόσω εκφράζει τις αντιρρήσεις της για εκείνη και προκαλεί εντάσεις. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος έκλεισε την εφημερίδα και τον αντιμετωπίζει ευθέως. Η Μυρσίνη συγκρούεται με την Αντιγόνη που καταλαβαίνει πως η αντίζηλός της δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη. Ο Άγγελος προχωρά το σχέδιο του και μπαίνει στα γραφεία των Αβάντων. Ο Παναγιώτης δεν εμπιστεύεται τον Σταμάτη ενώ ο Ζαχαρίας περνά δύσκολα στο σχολείο. Ο Ακύλας προχωράει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του στο Διαφάνι ενώ ο Μελέτης με τον Δούκα περνάνε στην αντεπίθεση. Η Ελένη αιφνιδιάζεται από τον Τόλλια και έχει μια απρόσμενη συνάντηση… Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς