Αρχική Τηλεόραση ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Έκτορας παίρνει λάθος αποφάσεις και απολύει τον Ραφαήλ

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Έκτορας παίρνει λάθος αποφάσεις και απολύει τον Ραφαήλ

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γλυκάνισος» και συγκεκριμένα στο εικοστό επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 13/11/22 θα δούμε πως ο Πωλ θα ενημερώσει τον Έκτορα ότι η βάρκα του Νικήτα καταστράφηκε και ότι δεν τους είδε κανείς.

Ούτε μπορεί να φανταστεί ότι τους είδε ο Καρίμ, που το αποκαλύπτει στην τρομαγμένη Φατιμέ. Παράλληλα, στο σπίτι του Νικήτα, η ψυχρότητα της Σταθούλας κάνει αφιλόξενο το περιβάλλον για την Ανθή, ενώ ο Νικήτας πάει και βρίσκει τον Έκτορα και συγκρούονται άσχημα. Μετά τον καυγά Νικήτα και Έκτορα, ο Ραφαήλ προσπαθεί να ηρεμήσει τον Έκτορα με αντίθετα αποτελέσματα όμως. Ο Έκτορας, έξαλλος, παίρνει λάθος αποφάσεις από τα νεύρα του και απολύει τον Ραφαήλ. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Ανδρέας ενημερώνει την Ελεάνα, ότι οι ψευδομάρτυρές τους κατέθεσαν εναντίον του Στρατή ενώ από την άλλη, η απόλυση του Ραφαήλ δημιουργεί ανησυχία στους Δεμίρηδες. Φοβούνται ότι θα «ξυπνήσει» κάτι που κρύβεται στο παρελθόν.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως το σοκ από τη φυγή της Ανθής με τον Νικήτα έξω από την εκκλησία είναι μεγάλο για όλους και περισσότερο για τον Έκτορα που, έξαλλος, παίρνει το αμάξι του και τους κυνηγά.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς