Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Στέφανος ψάχνει τα ίχνη της Εύας – Μυρτώς

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Στέφανος ψάχνει τα ίχνη της Εύας – Μυρτώς

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο τεσσαρακοστό δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 15/11/22 θα δούμε πως η υπόθεση του εργατικού ατυχήματος θα τους συγκλονίσει όλους. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 42 – Τρίτη 15/11/22

Η υπόθεση του εργατικού ατυχήματος τους κλονίζει όλους. Ο Αλέξης αποφασίζει να απέχει παρά την επιμονή της Όλγας. Ο Αντώνης κι η Ελπίδα ανησυχούν για το αντίκτυπο που θα έχει το σκάνδαλο στην οικογένεια. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ και δηλώνει πως θέλει να γυρίσει στο σχολείο του. Ο Στέφανος ψάχνει τα ίχνη της Εύας – Μυρτώς, χωρίς να ξέρει πως ο Άρης με τον Μιχάλη κάνουν το ίδιο. Ενώ η Όλγα για ακόμη μια φορά φέρνει το παιχνίδι του Στάμου στα μέτρα της. Και τώρα, κρατάει ένα όπλο ικανό να αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Στέφανος προβληματίζεται για το πού μπορεί να έχει μεταφερθεί η Εύα, ενώ ο Βαγγέλης αναρωτιέται γιατί οι γονείς του τσακώνονται. Η Ρόζα, μετά από μια συζήτηση με τον Αντώνη για τον Λουκά, του ζητάει εξηγήσεις. Η Ελπίδα και ο Άρης μοιράζονται μια στιγμή, που τους φέρνει πιο κοντά.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς