Αρχική Τηλεόραση ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Η Νικολέττα ετοιμάζεται για την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Η Νικολέττα ετοιμάζεται για την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Αύριο μας ανήκει θα δούμε πως η Σοφία και ο Νικηφόρος βλέπουν την Νικολέττα καθώς ετοιμάζεται για την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση και για πρώτη φορά μετά από καιρό, έχουν για κάτι να ελπίζουν. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Κατερίνα πλησιάζει τον Νικηφόρο και ισχυρίζεται πως έχει στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του, σε σχέση με την υπόθεση που του στέρησε τη θέση του στο Αστυνομικό Σώμα. 

Τετάρτη 10/11/21, Επεισόδιο 43. Η Σοφία και ο Νικηφόρος βλέπουν την Νικολέττα καθώς ετοιμάζεται για την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση και για πρώτη φορά μετά από καιρό, έχουν για κάτι να ελπίζουν. Η οικογένεια ενωμένη στέκεται στο πλευρό του κοριτσιού που δίνει μάχη, ενώ φίλοι και συγγενείς δίνουν το παρών γεμάτοι αισιοδοξία για ένα καινούργιο αύριο. Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων για το φυτοφάρμακα και όλα δείχνουν πως η μόλυνση προέρχεται από το κτήμα του Μένιου Ντάλα. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς