Αρχική Τηλεόραση Το ναυάγιο – Απόστολος Κασσιμάτης: Τα σχέδια του αλλάζουν, στα ανοιχτά του...

Το ναυάγιο – Απόστολος Κασσιμάτης: Τα σχέδια του αλλάζουν, στα ανοιχτά του Αιγαίου

0

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φέτος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το ναυάγιο» του Mega και θα υποδυθεί τον Απόστολο Κασσιμάτη. Δείτε στο nto-re-mi.gr την περιγραφή του ρόλου του.

Απόστολος Κασσιμάτης (Γιώργος Χρυσοστόμου). Ο Απόστολος, ο γοητευτικός και καλόκαρδος άντρας της Ειρήνης, ζει μαζί της αγαπημένα και γαλήνια στα Κύθηρα. Θα συνοδεύσει την αγαπημένη του σε αυτό το οδυνηρό ταξίδι, με ενθουσιασμό. Σφόδρα ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής του, πιστεύει όπως και εκείνη, ότι η Γαλλία μπορεί να γίνει η ευκαιρία που πάντοτε ζητούσαν για το άρωμα που παρασκεύασαν. Τα σχέδια τους όμως θα αλλάξουν, στα ανοιχτά του Αιγαίου.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου γεννήθηκε στη Ρόδος στις 20 Αυγούστου 1980. Σπούδασε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος όπου πέρασε πρώτος με υποτροφία. Αποφοίτησε το 2001. Πραγματοποίησε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο  το 2004 στη σειρά 504 χλμ. βόρεια της Αθήνας, αλλά έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από του ρόλους στις σειρές S1ngles 2, S1ngles 2 1/2, S1ngles 3 και L.A.P.D. στο κανάλι MEGA. Το 2014 πήρε το βραβείο Χορν, για τη ερμηνεία του στη παράσταση Mistero Buffo σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς