Αρχική Τηλεόραση Ειρήνη Κασσιμάτη: Η Αναστασία Παντούση και ο ρόλος της στο «Ναυάγιο»

Ειρήνη Κασσιμάτη: Η Αναστασία Παντούση και ο ρόλος της στο «Ναυάγιο»

0

Η Ειρήνη Κασσιμάτη είναι μια νέα, όμορφη κοπέλα γεμάτη αισιοδοξία Το ρόλο της θα υποδυθεί η Αναστασία Παντούση στη σειρά του Mega «Το ναυάγιο». Δείτε στο nto-re-mi.gr την περιγραφή του ρόλου.

Ειρήνη Κασσιμάτη (Αναστασία Παντούση). Η Ειρήνη είναι μια νέα, όμορφη κοπέλα γεμάτη αισιοδοξία. Θα μπει στο μοιραίο πλοίο «Φοίνιξ» μαζί με τον αγαπημένο της Απόστολο για να κάνουν πραγματικότητα το κοινό τους όνειρο.  Με το δικό τους άρωμα στις αποσκευές, και με ελπίδα στην ψυχή, το ζευγάρι φιλοδοξεί να συνεργαστεί με μεγάλη εταιρεία αρωματοποιίας στη Γαλλία, όμως, η ζωή έχει διαφορετικά σχέδια. Το μοιραίο βράδυ τα όνειρα τους θα ναυαγήσουν και η Ειρήνη θα πρέπει να κάνει μια καινούργια αρχή.

Η Αναστασία Παντούση γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1991. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε μουσικό σχολείο ενώ στα 18 της άρχισε να σπουδάζει νηπιαγωγός. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ξεκινώντας σπουδές και σε αυτό το αντικείμενο. Οι πρώτες της δουλειές ήταν στο θέατρο συμμετέχοντας σε παιδικές παραστάσεις, ενώ το καλοκαίρι του 2014 πέρασε από ένα casting για την σειρά «Οι Συμμαθητές», σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, όπου πήρε το ρόλο και έτσι υποδύθηκε μία από τις μαθήτριες του κολεγίου.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς