Αρχική Τηλεόραση Η γη της ελιάς: «Θα σου μιλάω καλύτερα όταν ξεκαβαλήσεις το καλάμι»...

Η γη της ελιάς: «Θα σου μιλάω καλύτερα όταν ξεκαβαλήσεις το καλάμι» [τρέιλερ]

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως η παρουσία του Δημοσθένη στην πόλη, δείχνει να δημιουργεί νέες συμμαχίες. Στο παρακάτω άρθρο του nto-re-mi.gr θα δείτε όλες τις εξελίξεις:

Επεισόδιο 213 (Παρασκευή 10 Ιουνίου). Ο Στάθης συναντά τυχαία στην ταβέρνα τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Από μια συζήτηση που κάνει μαζί τους καταλαβαίνει πόσο πολύ έχει επηρεάσει ο Φίλιππος όλη την κοσμοθεωρία της Βασιλικής και εκπλήσσεται ευχάριστα. Η Μαργαρίτα συμπεραίνει από τις αντιδράσεις του Αλέξη ότι, όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο δύσκολα θα καταφέρνει να τον αντιμετωπίσει και δεν ξέρει τι να κάνει. Η παρουσία του Δημοσθένη στην πόλη, δείχνει να δημιουργεί νέες συμμαχίες. Η θέση του, όμως, στην πυραμίδα της εγκληματικής οργάνωσης θα αποκαλυφθεί όταν Κωνσταντίνος ζητήσει να σταματήσει τη συνεργασία τους. Δείτε το τρέιλερ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thess24.gr (@thess24.gr)

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα. Η γνωριμία του Μάνου με την Αγγελική πηγαίνει ανέλπιστα καλά. Η άφιξη του Δημοσθένη στην Αρεόπολη πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς