Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Ορέστης διαμορφώνει τον χώρο που θα στεγάσει...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Ορέστης διαμορφώνει τον χώρο που θα στεγάσει το νέο γυμναστήριό του

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 170 που θα προβληθεί την Παρασκευή 12/5/23 θα δούμε πως η Αντιγόνη ετοιμάζει τα πράγματά της για το Λονδίνο, αφήνοντας στη θέση της την Αφροδίτη. Το χωριό σπεύδει να την αποχαιρετίσει, με την Εύα να στεναχωριέται περισσότερο απ’ όλους.

Κι εκείνη, όμως, θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς της παρουσιάζεται μια σπουδαία επαγγελματική ευκαιρία εκτός Ελλάδας. Η Μυρτάλη ρίχνει ηρεμιστικά στο τσάι του Αλέξη, αλλά εκείνος το αντιλαμβάνεται και αντιδρά βίαια και την χτυπά. Ο Πότης, παρά τις προειδοποιήσεις του Στάθη, βάζει μπροστά το σχέδιό του, ελπίζοντας πως η Άννα θα ζηλέψει. Η Ισμήνη ετοιμάζεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας καλλυντικών από τη Μυρτάλη. Ο Ορέστης διαμορφώνει τον χώρο που θα στεγάσει το νέο γυμναστήριό του. Εν τω μεταξύ, η Αρετή παρατηρεί ότι οπλοφορεί, γεγονός που τη βάζει σε υποψίες.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ευτυχία, μετά τον καβγά, προσπαθεί να προσεγγίσει τον Κουράκο για να μιλήσουν, αλλά αυτός είναι ακόμα πολύ θυμωμένος μαζί της. Η Μυρτάλη και η Ιουλία κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση, αλλά πια το χάσμα μεταξύ τους φαίνεται αγεφύρωτο.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς