Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μυρτάλη και η Ιουλία κάνουν μια ειλικρινή...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μυρτάλη και η Ιουλία κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 169 που θα προβληθεί την Πέμπτη 11/5/23 θα δούμε πως ο Δημοσθένης, με τον γνωστό απόλυτο τρόπο του, ξεκαθαρίζει στην Ασπασία ότι δεν πρόκειται ποτέ να της επιτρέψει να εργαστεί.

Η Αντιγόνη συστήνει την Αφροδίτη (Νικόλ Χριστοδούλου), τη νέα αγροτική γιατρό, στον Ισίδωρο κι εκείνος της δείχνει αμέσως τη συμπάθειά του. Η Αντωνία κάνει πρόταση γάμου στην Αλκμήνη. Η Μυρτάλη καταλαβαίνει ότι ο Αλέξης είναι πια ανεξέλεγκτος και νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω της. Η Ευτυχία, μετά τον καβγά, προσπαθεί να προσεγγίσει τον Κουράκο για να μιλήσουν, αλλά αυτός είναι ακόμα πολύ θυμωμένος μαζί της. Η Μυρτάλη και η Ιουλία κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση, αλλά πια το χάσμα μεταξύ τους φαίνεται αγεφύρωτο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Κουράκος και η Ευτυχία μαλώνουν άσχημα και για πρώτη φορά ακούγονται πολύ σκληρά λόγια. Η Αρετή μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Στάθη, αλλά για κακή της τύχη εκείνος θα επιστρέψει ξαφνικά στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς