Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό και όλοι στέκονται στο...

ΣΑΣΜΟΣ: Η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό και όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 54 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 19/12/22 θα δούμε πως ο Ευθύμης δέχεται επίθεση ενώ ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό, όπου όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης. Η Αργυρώ βλέπει το Σταύρο να παίρνει το παιδί της ενώ ο Αστέρης θέλει να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την Αργυρώ. Η Τζένη υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στο Νικηφόρο και τη Νάντια. Ο Μαθιός ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Ο Παύλος βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού. Ο Ευθύμης δέχεται επίθεση ενώ ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα. Ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ ενώ η Νάντια περιμένει τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς