Αρχική Τηλεόραση Η γη της ελιάς: «Κοίτα πρώτα να φτιάξεις τη μεταξύ σας σχέση...

Η γη της ελιάς: «Κοίτα πρώτα να φτιάξεις τη μεταξύ σας σχέση και μετά…» [τρέιλερ]

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως η Άννα βάζει μπροστά το σχέδιό της. Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Επεισόδιο 211 (Τετάρτη 8 Ιουνίου). Η γνωριμία του Μάνου με την Αγγελική πηγαίνει ανέλπιστα καλά. Η μικρή δείχνει ενθουσιασμένη με τους Βρεττάκους. Ο χαρακτήρας της Μυρτάλης αρχίζει να θυμίζει εκείνον του πατέρα της, γεγονός που παρατηρεί ο περίγυρός της με μεγάλη ανησυχία. Ο Πότης στηρίζει την υποψηφιότητα του Ισίδωρου για τη δημαρχία και γεμίζει το καφενείο του με αφίσες προεκλογικής καμπάνιας. Ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία, η οποία τον βρίσκει αυτή τη φορά μεθυσμένο στα σκαλοπάτια της. Η Άννα βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια του Λεωνίδα και ο Πότης δεσμεύεται να τη βοηθήσει. Ο Δημοσθένης (Κούλλης Νικολάου) εμφανίζεται στη Μάνη κι ενημερώνει τον Κωνσταντίνο ότι σκοπεύει να διεκδικήσει κι αυτός τη δημαρχία. Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Εύας για να της πει ότι τα ξαναβρήκε με τον Στέφανο, αλλά η αντίδρασή της του δείχνει ότι εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί οριστικά από κοντά του. Ο Πότης έχει κάποια περίεργα συμπτώματα και επισκέπτεται την Αντιγόνη για να κάνει εξετάσεις. Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς