Αρχική Τηλεόραση Γλυκάνισος: «Γιατί το έκανες αυτό; Δεν σκέφτηκες κανέναν;» (Sneak preview)

Γλυκάνισος: «Γιατί το έκανες αυτό; Δεν σκέφτηκες κανέναν;» (Sneak preview)

0

«Ότι και να αποφασίσεις εγώ θα το δεχτώ. Απλά να θυμάσαι ότι θα σε περιμένω» λέει η Ερμιόνη στον Φίλιππο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος. Δείτε στο nto-re-mi.gr πρώτοι απόσπασμα πριν την προβολή του στην τηλεόραση.

Φίλιππος: Γιατί το έκανες αυτό; Δεν σκέφτηκες κανέναν; Τα παιδιά; Πώς θα ζούσαμε μέσα στις ενοχές; Εκτός αν αυτό ήθελες.

Ερμιόνη: Δεν μπορούσα να σκεφτώ, ήτανε κίνηση απελπισίας. Φίλιππε είσαι και θα είσαι πάντα ο άντρας μου, μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα παιδιά και τα τρία. Εσένα αγαπάνε για πατέρα τους εσένα υπολογίζουν.

Φίλιππος: Δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά μας Ερμιόνη.

Ερμιόνη: Δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη για το διαζύγιο ούτε θα προσπαθήσω να σε πείσω να γυρίσεις σπίτι αλλά θέλω να ξέρεις ότι θα σε περιμένω.

Φίλιππος: Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό παντρευτήκαμε και είχες στα σπλάχνα σου το παιδί ενός άλλου. Δεν μου μίλησες ποτέ. Αν μου μιλούσες τότε Ερμιόνη.. Ερμιόνη σε παντρεύτηκα από έρωτα.

Ερμιόνη: Και εγώ. Και εγώ Φίλιππε. Ο Περικλής είχε τελειώσει για μένα πολύ καιρό πριν. Ήτανε λάθος μου που δε σου μίλησα.

Φίλιππος: Το ξέρω ότι είχε τελειώσει, όμως το ότι το κράτησες μυστικό τόσα χρόνια δεν θα στο συγχωρήσω ποτέ. Δεν μπορώ να το ξεχάσω και να γυρίσω κοντά σου στο σπίτι μας σαν να μην τρέχεις τίποτα.

Ερμιόνη: Ότι και να αποφασίσεις εγώ θα το δεχτώ. Απλά να θυμάσαι ότι θα σε περιμένω.

Δείτε πρώτοι το απόσπασμα 

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς