Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Χάιδω πλησιάζει πάλι τον Στάθη και τον...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Χάιδω πλησιάζει πάλι τον Στάθη και τον παρακαλά να αναθεωρήσει

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως ο Πότης αποφασίζει να κάνει στροφή στη ζωή του και να ασχοληθεί με κάτι τελείως διαφορετικό, και ξεκινά το διάβασμα. Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ανέστης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Ολοκληρώνει το σχέδιό του και εκτελεί τον ύποπτο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Επεισόδιο 149Α. Ορμώμενη από την απελπισία της Βασιλικής, η Χάιδω πλησιάζει πάλι τον Στάθη και τον παρακαλά να αναθεωρήσει. Ο Γιώργης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή. Ο Πότης αποφασίζει να κάνει στροφή στη ζωή του και να ασχοληθεί με κάτι τελείως διαφορετικό, και ξεκινά το διάβασμα. Ο Μάνος μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή οι σχέσεις τους θα φτιάξουν. Στο μεταξύ, όμως, η συγκατοίκηση του Ισίδωρου με την Αντιγόνη φέρνει προβλήματα στην επιφάνεια και δεν λείπουν οι προστριβές. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς