Αρχική Τηλεόραση ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Δέσποινα ανακοινώνει στον Τίμο και στον Εύθυμη ένα σχέδιο

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Δέσποινα ανακοινώνει στον Τίμο και στον Εύθυμη ένα σχέδιο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Τρία μίλια και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 115 που θα προβληθεί την Παρασκευή 25/11/22 θα δούμε πως η Δέσποινα θα ανακοινώσει στον Τίμο και στον Εύθυμη ένα σχέδιο. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 115. Η οικογένεια Παπαχρήστου βρίσκεται σε αδιέξοδο, εξαιτίας του Σταύρου. Η Δέσποινα ανακοινώνει στον Τίμο και στον Εύθυμη ένα σχέδιο, ως τελευταία τους ελπίδα για να γλιτώσουν. Ο Γεράσιμος συνειδητοποιεί ότι η Κάτια έπαθε πάλι κρίση αμνησίας και σπεύδει να ενημερώσει τον Μιχάλη και τη Φωτεινή. Παράλληλα, η Μάνια απογοητεύεται από τα σχέδια που της παρουσίασε η Λίζα και εκείνη φεύγει από το οινοποιείο, στενοχωρημένη. Ο Μιχάλης παθιάζεται πάλι με τον ιππόδρομο και λέει ψέματα στη Φωτεινή. Ο Ιωάννης ζητάει από τη Βασιλική να βγουν ραντεβού και εκείνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Χάρης και ο Χρόνης θεωρούν ότι το πρόσωπο που προβάλλει ο λιμενικός δεν είναι αληθινό. Η Μάνια τηλεφωνεί στον Στέφανο και τον καλεί στον αμπελώνα της. Εκείνος ζητάει από τη Λίζα να αποκαταστήσει τη σχέση της με την Μάνια. Το σχέδιο της Δέσποινας εφαρμόζεται, αλλά δε λειτουργεί όπως το περίμεναν…

Διαβάστε περισσότερα Spoiler

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Κάτια, ύστερα από το φιλί του Νικόλα, επιστρέφει πολύ ταραγμένη στο σπίτι της και προσπαθεί να συγκρατηθεί για να μην πιει. Η Μάνια διηγείται στον Μιχάλη ιστορίες με στοιχήματα και καζίνο και εκείνος ενθουσιάζεται. Η Φωτεινή καλεί εσπευσμένα τον Στέφανο, για να σώσει την κατάσταση.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς