Αρχική Τηλεόραση Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο Δημήτρης λείπει ταξίδι κι ο Αντρέας βρίσκει...

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο Δημήτρης λείπει ταξίδι κι ο Αντρέας βρίσκει την ευκαιρία να κάνει ένα πάρτι στο σπίτι

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η δική μας οικογένεια» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 30 που θα προβληθεί την Παρασκευή 11/11/22 θα δούμε πως η Σόνια είναι αποφασισμένη να ρίξει τον Ορέστη και η Νεφέλη θα τους δει να έρχονται κοντά. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Επεισόδιο 30 – Παρασκευή 11/11/22

Ο Δημήτρης λείπει σε ταξίδι με την Ειρήνη κι ο Αντρέας εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κάνει ένα πάρτι στο σπίτι. Πραγματικός του σκοπός είναι να ξεμοναχιάσει τη Φωτεινή που τον αποφεύγει, αλλά η Καίτη δεν σκοπεύει να τον αφήσει σε ησυχία. Η Σόνια είναι αποφασισμένη να ρίξει τον Ορέστη και η Νεφέλη τους βλέπει να έρχονται κοντά και κυριεύεται από τη ζήλια. Πάρτι όμως κάνουν και οι μηχανικοί στο συνεργείο και ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με την ευτυχία της Μυρτώς και του Μιχάλη. Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν επιστρέψει νωρίτερα και αντικρύσει τα παιδιά να χορεύουν τρελά στο σαλόνι του μαζί με την Αγγελική;

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αγγελική νομίζει ότι η Ειρήνη κοιμήθηκε μαζί με τον Δημήτρη και δεν μπορεί να το χωνέψει. Ούτε πόσο πολύ την έχει επηρεάσει μπορεί να χωνέψει. Προσπαθεί να συγκεντρωθεί στο στόχο της που είναι ένας και μόνο: να βρίσκεται κοντά στην κόρη της κι ίσως μια μέρα να βρει το θάρρος να της αποκαλύψει την αλήθεια.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς