Αρχική Τηλεόραση Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η Αγγελική αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη...

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η Αγγελική αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με το Διονύση

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η δική μας οικογένεια» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 29 που θα προβληθεί την Πέμπτη 10/11/22 θα δούμε πως η Αγγελική θα αποφασίσει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με το Διονύση. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Επεισόδιο 29 – Πέμπτη 10/11/22

Η Αγγελική νομίζει ότι η Ειρήνη κοιμήθηκε μαζί με τον Δημήτρη και δεν μπορεί να το χωνέψει. Ούτε πόσο πολύ την έχει επηρεάσει μπορεί να χωνέψει. Προσπαθεί να συγκεντρωθεί στο στόχο της που είναι ένας και μόνο: να βρίσκεται κοντά στην κόρη της κι ίσως μια μέρα να βρει το θάρρος να της αποκαλύψει την αλήθεια. Η Νεφέλη βρίσκεται κι αυτή σε ένταση αφού η σχέση του Ορέστη με τη Σόνια την έχει επηρεάσει κι αυτήν πολύ αρνητικά. Σκέφτεται μήπως να προχωρήσει με το Στέφανο αλλά τον πιάνει στα πράσα να φλερτάρει με την Πέρσα και απογοητεύεται κι από αυτόν. Η Αγγελική, απογοητευμένη κι αυτή απ’ το Δημήτρη, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με το Διονύση ενώ ο Αντρέας αποφασίζει να διακόψει τη σχέση του με την Καίτη. Η πιο χαρούμενη απ’ όλους είναι η Ειρήνη που βλέπει τη σχέση της με το Δημήτρη να προχωράει ακάθεκτη…

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως οι απειλές και οι προσβολές του Ανδρέα γίνονται ακόμα πιο έντονες αλλά ο Δημήτρης έχει πάρει την απόφασή του να μην αποκαλύψει ότι το δάνειο το είχε πάρει ο Σέργιος θέλοντας έτσι να προστατεύσει τη μνήμη του φίλου του. Και η Αγγελική από την άλλη, αποφασίζει να μην αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στον πατέρα της σχετικά με την Νεφέλη και του λέει ψέματα για τις επόμενες κινήσεις της.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς