Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Τρέχουν οι εξελίξεις της σειράς στα επόμενα επεισόδια

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Τρέχουν οι εξελίξεις της σειράς στα επόμενα επεισόδια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως ο Σάββας με τη Βαλέρια κλέβουν τον ψεύτικο χάρτη και πέφτουν στη φάκα που τους έστησε ο Μένιος με τον Χαραλάμπη. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 14ο:  Ο Ηλίας είναι άρρωστος και τα πράματα είναι σοβαρά, αλλά την έχει πατήσει σαν τον ψεύτη βοσκό και δεν τον πιστεύει κανείς. Ο Μένιος και η Μάρμω είναι σίγουροι πως η παρουσία των νεοφερμένων στον Πλάτανο δεν είναι για καλό και ακονίζουν τα μυαλά τους για να τους παγιδέψουν. Οι Πλατανιώτες, χωρίς να το ξέρουν, θα στραφούν ενάντια στην ιταλική μαφία, μόνο που δεν θα είναι η πρώτη φορά! Η Χρύσα και ο Τζώρτζης ανακαλύπτουν πως η σχέση της Κατερίνας με τον Νικόλα έχει τελειώσει, πώς θα αντιδράσει, όμως, ο Παναγής όταν μάθει πως η πρώην του κόβει βόλτες ελεύθερη κι ωραία; Η Καλλιόπη αποφασίζει πως, για να κερδίσουν οι Πλατανιώτες τις δοκιμασίες του Βαγγέλα, πρέπει να πάρουν με το μέρος τους τον παπά και ένα νέο σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Σχέδια κάνει και ο Μένιος, όμως, ο οποίος με τη βοήθεια του Χαραλάμπη θέλει να ρίξει την πανούργα Βαλέρια σε μια καλοστημένη παγίδα! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

PLATANOS-EP14-1
PLATANOS-EP14-2
PLATANOS-EP14-3

Eπεισόδιο 15ο:  Μεγάλη κίνηση έχει πέσει στο γραφείο του Τζίμη, αφού Κατερίνα και Αγγέλα δεν τον αφήνουν από τα μάτια τους! Η Κατερίνα θέλει απαντήσεις και η Αγγέλα θέλει λεφτά για το βιντεοκλίπ, που ετοιμάζεται να γυρίσει. Ο Ηλίας συμπεριφέρεται όλο και πιο περίεργα, προς μεγάλη έκπληξη της Φιλιώς, που δεν μπορεί να καταλάβει τη μεταστροφή του. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

PLATANOS-EP15-1
PLATANOS-EP15-2
PLATANOS-EP15-3
PLATANOS-EP15-4

Ο Τζώρτζης ζει ένα δράμα, αφού ο παπάς τού παίρνει όλα του τα ρούχα και τον αφήνει με μια αλλαξιά αγορασμένη από τη λαϊκή στο Φωτεινό. Ο Παναγής ζητάει εξηγήσεις από την Κατερίνα, η οποία, όμως, δεν φαίνεται πρόθυμη να πει αλήθειες. Ο Σάββας με τη Βαλέρια κλέβουν τον ψεύτικο χάρτη και πέφτουν στη φάκα που τους έστησε ο Μένιος με τον Χαραλάμπη. Πώς θα αντιδράσουν όταν τους πιάσουν στα πράσα να σκάβουν για… τρούφες; Τι θα κάνει η Αλίκη για να κερδίσει, επιτέλους, τον Κανέλλο και τι δουλειά έχει πίσω στον Πλάτανο η Κική; ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς