Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Ιάσονας βάζει τη Γεωργία να διαλέξει αν είναι με...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Ιάσονας βάζει τη Γεωργία να διαλέξει αν είναι με το μέρος του ή με της Μαργέτας

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 151 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 15/5/23 θα δούμε πως η Μαργέτα δέχεται την πρόταση γάμου του Στέφανου, προκαλώντας την ανεξέλεγκτη οργή του Ιάσονα, που την απαρνείται ως μητέρα.

Το ίδιο συμβαίνει μεταξύ Στέφανου και Μάρκου. Η δε Νότα φαίνεται αποφασισμένη να διαλύσει τη σχέση του ζευγαριού… Επίσης, ο Ιάσονας βάζει τη Γεωργία να διαλέξει αν είναι με το μέρος του ή με της Μαργέτας. Εκείνη αποφασίζει προς το παρόν, για τα προς το ζην, να βγει στο τραγούδι… Η Ελπίδα προσπαθεί να προσεγγίσει την Άννα, με απόλυτη αποτυχία. Ο Κοντογιάννης δίνει μεγάλο ποσό χρημάτων στον Νικόλα, ως προκαταβολή. Τέλος, ο Ιάσονας στερεί απ’τη Μαργέτα ακόμα και την επαφή με την Αθηνά…

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως οι τσακωμοί του Μάρκου και της Ευγενίας πυκνώνουν και η λύση που πέφτει στο τραπέζι είναι να ξαναγυρίσουν στο σπίτι του Στέφανου. Η κατάσταση της υγείας της Αθηνάς χειροτερεύει και σημαίνει συναγερμός. Εκεί, ο Στέφανος θα τολμήσει μπροστά σε όλους να κάνει αυτό που πάντα περίμενε.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς