Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Αρετή βλέπει στον δρόμο τον Στάθη και...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Αρετή βλέπει στον δρόμο τον Στάθη και την Εύα σε τρυφερή στιγμή

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως η Μαρίνα παραμένει κρατούμενη στο Τμήμα, ενώ δίνουν κατάθεση ο Στάθης και ο Ιάκωβος. Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της Μαρίνας.

Επεισόδιο 165. Η Μαρίνα παραμένει κρατούμενη στο Τμήμα, ενώ δίνουν κατάθεση ο Στάθης και ο Ιάκωβος. Ο Μάνος, διαλυμένος από την περιπέτεια και τη σύλληψη της Μαρίνας, παρακαλά τον αστυνόμο Κουράκο να του επιτρέψει να τη δει. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να μπει στο σπίτι του Αλέξη και διαπιστώνει ότι ο γιος της έχει αλλάξει κλειδαριά. Του ζητάει τον λόγο και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει ανάμεσά τους. Η Αθηνά επιστρέφει στη Μάνη κι αμέσως πηγαίνει στον Ιάκωβο για να του μεταφέρει της υποψίες της Μαρίας για τη μητέρα του Δημήτρη. Ο Ιάκωβος, θορυβημένος, αποφασίζει να το ψάξει. Η Αρετή βλέπει στον δρόμο τον Στάθη και την Εύα, σε τρυφερή στιγμή που δεν αφήνει αμφιβολίες για τη σχέση τους. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς