Αρχική Τηλεόραση ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Μπίλι φεύγει από το μπαρ του αφήνοντας σε όλους μια...

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Μπίλι φεύγει από το μπαρ του αφήνοντας σε όλους μια περίεργη οδηγία

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Γλυκάνισος» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 33 που θα προβληθεί το Σάββατο 14/1 θα δούμε πως η Ραζάν θα βρεθεί ξανά, δεμένη και φυλακισμένη από τον Καρίμ.

Εν τω μεταξύ στην Αθήνα, η Αλίκη ενημερώνει τηλεφωνικά τον Ραφαήλ, ότι η μητέρα της πέθανε. Κι ενώ ο Στρατής ψάχνει αγωνιωδώς τη Ραζάν, τηλεφωνεί στον Θόδωρο, που του επιβεβαιώνει τις υποψίες του. Παράλληλα, η Ανθή βρίσκεται στο νοσοκομείο δίπλα στον Νικήτα, ενώ η Σταθούλα εργάζεται στην ταβέρνα της Χρυσάνθης και με την πρώτη ευκαιρία κακολογεί την Ανθή. Στο αρχοντικό Δεμίρη, ο Φίλιππος ζητάει από τον Στρατή να γυρίσει, για να αναλάβει καθήκοντα στην εταιρία, ενώ η Φάζια πάει στο κατάλυμα και προειδοποιεί τους πρόσφυγες να μη δέχονται παράνομες προτάσεις από διακινητές, γιατί τους παίρνουν τα χρήματα και μετά τους «εξαφανίζουν». Ανάμεσα στον κόσμο που ακούει, υπάρχει κάποιος που μεταφέρει τη συζήτηση στο Μπίλι. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Χάρης δείχνει τον πίνακα που έφτιαχνε στην Αναστασία, ενώ ο Μπίλι φεύγει από το μπαρ του αφήνοντας σε όλους μια περίεργη οδηγία.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Θόδωρος μιλάει με τον Στρατή για το τι έγινε και αυτός του λέει, ότι προς στιγμήν δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να περιμένει. Όταν χωρίζονται οι δυο άντρες, ο Θόδωρος καλεί έναν αριθμό στο κινητό για να ενημερώσει, για τα όσα συνέβησαν στον Στρατή.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς