Αρχική Τηλεόραση Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Παύλο και στη...

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Παύλο και στη Μυρτώ διακόπτεται από την είσοδο του Μιχάλη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η δική μας οικογένεια» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 54 και επεισόδιο 55 που θα προβληθούν την Πέμπτη 15/12 και την Παρασκευή 16/12 θα δούμε πως η συμπεριφορά της Ειρήνης προβληματίζει το Δημήτρη και τον οδηγεί να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα μέσα στο σπίτι. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Επεισόδιο 54 – Πέμπτη 15/12/22

Η Ειρήνη ζητάει τη βοήθεια της Αγγελικής για να έρθει πιο κοντά με τα παιδιά, αλλά μια δύσκολη μέρα στο σπίτι και η έλευση της Μάρθας θα την φέρουν στα όριά της. Η Καίτη παρακολουθεί τον Αντρέα και τον πιάνει λίγο πριν συναντηθεί με τη Φωτεινή και φέρνει τα πάνω κάτω στο ζευγάρι. Ο Παύλος καταφέρνει να εντοπίσει τη Μυρτώ και πάει να τη βρει στο σπίτι της Αγγελικής. Ο Διονύσης δέχεται μια επίσκεψη από έναν άνθρωπο του Λάιου. Ο Ορέστης καταφέρνει να εντοπίσει τον μπαμπά της Καίτης, ενώ η Φανή βλέπει τον Στέφανο με την Πέρσα.

Επεισόδιο 55 – Παρασκευή 16/12/22

Η τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Παύλο και στη Μυρτώ διακόπτεται από την είσοδο του Μιχάλη, που είναι αποφασισμένος να παλέψει για το γάμο του. Η Μάρθα φτάνει την Ειρήνη στα όριά της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τα νεύρα της στα παιδιά. Ο Διονύσης βλέπει το Δημήτρη και την Αγγελική να παίζουν με την Ισμήνη και καταλαβαίνει ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους, ενώ η Αλεξάνδρα υποψιάζεται τον Αντρέα και τη Φωτεινή. Ο Ορέστης δίνει στην Καίτη το τηλέφωνο του πατέρα της. Η συμπεριφορά της Ειρήνης προβληματίζει το Δημήτρη και τον οδηγεί να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα μέσα στο σπίτι…

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Μυρτώ φεύγει από το σπίτι, η Καίτη προσπαθεί να βρει ποια είναι η κοπέλα που την αντικατέστησε και η Ειρήνη αποφασίζει να ξεκαθαρίσει στην Σταυρούλα/Αγγελική ότι είναι η σχέση του Δημήτρη και επομένως η «κυρία» του σπιτιού.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς