Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Η Μαρίνα συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις της γιαγιάς Ειρήνης

ΣΑΣΜΟΣ: Η Μαρίνα συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις της γιαγιάς Ειρήνης

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 33 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 14/11/22 θα δούμε πως ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον Παπά Μιχάλη. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Επεισόδιο 33. Ο Σταύρος, μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς, είναι σίγουρος πια πως συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη κι αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. Ο Μαθιός και η Βασιλική από την άλλη, περνάνε τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους σαν νεόνυμφοι, κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για την Γερμανία, πράγμα που στεναχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της.  Ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον Παπά Μιχάλη. Η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και αυτά που έρχονται στην επιφάνεια, συγκλονίζουν την Μαρίνα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος την ψάχνει αγριεμένος στο σπίτι. Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς