Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Μητροπολίτης παραμένει σκεπτικός για την κουρά της Ελισάβετ

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Μητροπολίτης παραμένει σκεπτικός για την κουρά της Ελισάβετ

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 17 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 7/11/22 θα δούμε πως η Αλεξία θα αποφασίσει να συναντήσει τον Βίκο από κοντά για να δει με ποιον μιλάει κρυφά η μητέρα της. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 17. Η Αγγελική είναι οργισμένη με τον Θέμη, γιατί κατάφερε να πείσει τον Πέτρο να υπογράψει για το καινούργιο μαγαζί. Η Ηγουμένη ανακοινώνει στην Ελισάβετ ότι έφτασε η ώρα για την κουρά της. Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι και αποφασίζει να γυρίσει στη Γερακιανή. Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με κάτι που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους. Η Αλεξία αποφασίζει να συναντήσει τον Βίκο από κοντά για να δει με ποιον μιλάει κρυφά η μητέρα της. Ο Σαράντος πείθει τον Μπόγρη να αποσύρει τη μήνυση. Η Αυξεντία μαθαίνει για το φιλί ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μητροπολίτης παραμένει σκεπτικός για την κουρά της Ελισάβετ.

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Σαράντος ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τον διαγωνισμό. Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και ο Μητροπολίτης με την Ηγουμένη της μιλούν για την επικείμενη κουρά της. Η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περιμένουν.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς