Αρχική Τηλεόραση Η γη της ελιάς: «Όταν έρθει η ώρα να φύγει τραβάς ένα...

Η γη της ελιάς: «Όταν έρθει η ώρα να φύγει τραβάς ένα ψεύτικο έμφραγμα»

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως ο Άρης διεκδικεί επίμονα την Ευτυχία. Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Επεισόδιο 210 (Τρίτη 7 Ιουνίου). Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα. Ο Πότης ξεκινά το περπάτημα στο βουνό παρέα με τον Λεωνίδα, σε μια προσπάθεια να αλλάξει τρόπο ζωής και να προλάβει το ζάχαρο. Ο Άρης διεκδικεί επίμονα την Ευτυχία, αναγκάζοντάς την να του πει ότι περιμένει το παιδί του Αποστόλη και πως δεν θέλει να μπει σε σχέση. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να δώσει μια ευκαιρία στην Αρετή, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Ο Ανέστης βάζει τον Δημήτρη στη διακίνηση ναρκωτικών, πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος πηγαίνουν στην Αθήνα με σκοπό να προετοιμαστούν για τη βράβευση του ελαιόλαδού τους. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Φανή και, ύστερα από επιμονή της Αγγελικής, ο Ισίδωρος και ο Μάνος πηγαίνουν στο σπίτι της για φαγητό. Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Λυκούργος ανακοινώνει σε όλους ότι τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει και πάλι το δικηγορικό του γραφείο. Ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Εύας για να της πει ότι τα ξαναβρήκε με τον Στέφανο, αλλά η αντίδρασή της του δείχνει ότι εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί οριστικά από κοντά του. Ο Πότης έχει κάποια περίεργα συμπτώματα και επισκέπτεται την Αντιγόνη για να κάνει εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς