Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: Ο Κερέμ προσπαθεί να διαλέξει τι να φορέσει στο πάρτι και...

ΕΛΙΦ: Ο Κερέμ προσπαθεί να διαλέξει τι να φορέσει στο πάρτι και ζητάει τη βοήθεια της Σουρεγιά

0

Τι θα δούμε την Τετάρτη 7/4 στη σειρά ΕΛΙΦ; Όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο οι εξελίξεις τρέχουν και θα είναι καταιγιστικές. Συγκεκριμένα θα δούμε πως η Χουμεϊρά στέλνει μήνυμα στον Ταρίκ σχετικά με την πρόταση της Ράνα να βγουν ως ζευγάρια και εκείνος τρελαίνεται.

Η Ματσιντέ είναι πολύ καλύτερα. Η Ράνα προτείνει στη Χουμεϊρά να βγουν μια μέρα ζευγάρια με τους αγαπημένους τους.  Η Χουμεϊρά ξετρελαίνεται με την ιδέα. Η Σουρεγιά προετοιμάζει το δείπνο για την οικογένεια και ειδικά για τον Κερέμ. Ο Κερέμ όμως ανακοινώνει πως δεν θα μείνει για το δείπνο και η Σουρεγιά απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως θα βγει με την Παρλά. Ο Σαφάκ βοηθάει τη Ζουλιντέ να βρει σπίτι και εκείνη νιώθει πολύ όμορφα κοντά του. Η Σουρεγιά είναι λυπημένη και η Ελίφ δεν καταλαβαίνει τι την ενοχλεί αλλά προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση.  Ο Κερέμ προσπαθεί να διαλέξει τι να φορέσει στο πάρτι και ζητάει τη βοήθεια της Σουρεγιά.

Η Σουρεγιά νιώθει απαίσια επειδή ο άντρας που αγαπάει θα βγει ραντεβού με μια άλλη. Ανακουφίζεται όμως όταν μαθαίνει ότι πρόκειται για ένα πάρτι παλιών συμφοιτητών και όχι για μια ρομαντική συνάντηση.  Ο Κερέμ της λέει πως στην πραγματικότητα δεν θέλει να πάει στο πάρτι αλλά επέμενε η Παρλά και στη συνέχεια καλεί και τη Σουρεγιά στο πάρτι.  Η Χουμεϊρά στέλνει μήνυμα στον Ταρίκ σχετικά με την πρόταση της Ράνα να βγουν ως ζευγάρια και εκείνος τρελαίνεται. Καλεί αμέσως τη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Χουμεϊρά καλεί τον Ταρίκ και τελικά δέχεται να βγουν ραντεβού με τη Ράνα και τον αγαπημένο της, αποφασισμένος να παίξει το παιχνίδι της ερωμένης του…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς