Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Ελισάβετ μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την...

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Ελισάβετ μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στο κελί της

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 74 που θα προβληθεί την Τρίτη 7/3/23 θα δούμε πως η Κύρα έχει πάθει εγκεφαλικό. Ο Θέμης και τα εγγόνια της βρίσκονται στο πλευρό της.

Η έγνοια της, όμως, είναι η Αλεξία και η σχέση της με τον Βίκο. Στη Γερακιανή, όλο το χωριό βρίσκεται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης. Τα πράγματα, όμως,  δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζει η Κασσιανή. Ούτε τα θαύματα. Η Ελισάβετ μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στο κελί της. Θα την αντιμετωπίσει με θάρρος. Στον Πέτρο όμως, δεν θα πει κουβέντα. Ενάντια στον όρκο που έδωσε στη γιαγιά της, η Αλεξία ετοιμάζεται και πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Βίκου. Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο το αντίτιμο για τη χάρη που του έκανε.

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της αποκαλύψει τα πάντα για το Διακοσάββα, ως αντάλλαγμα, για την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι. Η Θάλεια, ο Θέμης, ο Πέτρος και η Αλεξία φτάνουν στο σπίτι της Κύρας, η οποία δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς