Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση

ΣΑΣΜΟΣ: Ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 78 που θα προβληθεί την Τρίτη 14/2/23 θα δούμε πως καθώς οι ώρες από την εξαφάνιση του Πετράκη περνούν, η αγωνία της Αργυρώς και της οικογένειάς της κορυφώνεται.

Την ίδια στιγμή, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση. Ο Μαθιός ζητά δανεικά από τα ξαδέρφια του, για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη, όμως, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανόλη, ο οποίος αρνείται, ωστόσο, σθεναρά, να του αποκαλύψει πού έχει μπλέξει. Παράλληλα, η Τζένη εξοργισμένη με τη στάση του Νικηφόρου, του ανακοινώνει την απόφασή της, ενώ η άρνηση της Στέλλας να παραδώσει τον Τόλη στον Φαρμάκη, θα φέρει ένα αγαπημένο της πρόσωπο αντιμέτωπο με ολέθριες συνέπειες.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ, η αγάπη τους την ξεπερνάει. Παράλληλα οι υποψίες της Αιμιλίας για τον Παύλο φουντώνουν, με τον Ευθύμη να τις υποδαυλίζει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς