Αρχική Τηλεόραση ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Ο Στρατής ανακαλύπτει εμβρόντητος τι έχει συμβεί πίσω...

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Ο Στρατής ανακαλύπτει εμβρόντητος τι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη του

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 39 που θα προβληθούν την Πέμπτη 9/2/23 θα δούμε πως η υπόθεση της Μυρτούς παίρνει νέα τροπή μετά τη συνάντηση του Χρήστου με τον παλιό του φίλο Τζατζιμάκη, την ίδια  στιγμή που ο Αχιλλέας μαθαίνει συγκλονισμένος τι συνέβη στην κόρη του.

Ο Στρατής ανακαλύπτει εμβρόντητος τι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη του και κινείται γρήγορα αποκαλύπτοντας στον Αλέξανδρο όσα γνωρίζει για το φόνο του τοκογλύφου Βαγγέλη.  Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πόντικα κάνει τον Τάσο που ετοιμάζεται για την εκκλησία να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Η Ζέτα βρίσκεται στο πλάι του Στρατή, στην νέα δυσκολία του. Ο Στέλιος μπαίνει στο κελί του Μίλτου έχοντας την τελική απόφαση για την υπόθεση του γιού του.  Η άφιξη του  Γιώργη στα σκαλιά της εκκλησίας προκαλεί αναστάτωση. Ο Σταματιάδης εξοργίζεται ενώ η Βρεττώ αγωνίζεται να κρατήσει τις ισορροπίες. Η Φωτεινή μοιάζει εκτός ελέγχου, ενώ η Διαμάντω προσπαθεί να στηρίξει το Στρατή που αισθάνεται πως το τέλος πλησιάζει.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Στέλιος αναζητά σανίδα σωτηρίας και, καθώς η Αγλαΐα αρνείται να του την προσφέρει, θα καταφύγει στο συρτάρι με το περίστροφο του. Ο Χρήστος θεωρώντας υπαίτιο τον Αλέξανδρο τον βάζει στο στόχαστρο.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς