Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: – Η Ασλί και ο Κερέμ χορεύουν χαρούμενοι

ΕΛΙΦ: [20 +2 φωτογραφίες] – Η Ασλί και ο Κερέμ χορεύουν χαρούμενοι

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως στην έπαυλη η οικογένεια γιορτάζει την ελευθερία του Κερέμ. Στη δουλειά η Ασλί είναι ψυχρή απέναντι στον Κερέμ. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Δευτέρα 21/2 – Επεισόδιο 1035

Στην έπαυλη η οικογένεια γιορτάζει την ελευθερία του Κερέμ. Στη δουλειά η Ασλί είναι ψυχρή απέναντι στον Κερέμ. Η Αλέβ προσπαθεί να πείσει τη Ζουλιντέ πως είναι φίλη της αλλά εκείνη αμφιβάλει και είναι θυμωμένη μαζί της. Τα πράγματα ανάμεσα στον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ χειροτερεύουν καθώς τσακώνονται ακόμα και στη μέση του δρόμου πολύ άσχημα. Το πάρτι για τον Κερέμ γίνεται και όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τη Ράνα, η οποία εμφανίζεται στο πάρτι μόνο για να χαλάσει τη διάθεση των υπολοίπων με την ανεπιθύμητη παρουσία της. Η Ασλί αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή και αποφασίζει να πάει στο πάρτι… Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-1
ELIF-2
ELIF-3
ELIF-4
ELIF-5
ELIF-6
ELIF-7
ELIF-8
ELIF-9
ELIF-10
ELIF-11
ELIF-12
ELIF-13
ELIF-14
ELIF-15
ELIF-16
ELIF-17
ELIF-18
ELIF-19
ELIF-20
ELIF-21
ELIF-22Τρίτη 22/2 – Επεισόδιο 1036

Στην εταιρία γιορτάζουν την επιστροφή του Κερέμ. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ ανταλλάσσουν βλέμματα αγάπης, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Ράνα. Η Ασλί και ο Κερέμ χορεύουν χαρούμενοι. Η άφιξη του Σινάν έχει μπερδέψει τη σχέση του Ακίν με τη Μπιρτσέ.  Η Κιγιμέτ από την άλλη κάνει ό,τι μπορεί για να επιδεινωθεί η κατάσταση υγείας της Ματσιντέ.  Ο Σαφάκ μαθαίνει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς