Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Άρης ψάχνει εναγωνίως τον Βλάσση αλλά δεν μπορεί να...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Άρης ψάχνει εναγωνίως τον Βλάσση αλλά δεν μπορεί να τον βρει

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο εξηκοστό τέταρτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 15/12/22 θα δούμε πως η Κατερίνα, μετά την απόρριψη του Στέφανου, φεύγει από το ιατρείο. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 64 – Πέμπτη 15/12/22

Η επόμενη μέρα του πάρτι στο σπίτι του Άρη βρίσκει τον Μάνο και τη Νάντια να έχουν κοιμηθεί μαζί. Η κατάσταση ομηρίας της Ρόζας από τον Χρήστο λήγει επεισοδιακά, οδηγεί όμως σε νέα σύγκρουση της Ρόζας με την Όλγα. Ο Άρης κι η Ελπίδα συνεχίζουν να ζουν κρυφά τον έρωτά τους, αλλά η Ελπίδα νιώθει τύψεις, επειδή λέει ψέματα στον Κωστή. Παράλληλα, ο Άρης ψάχνει εναγωνίως τον Βλάσση, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Υποψιάζεται ότι η Όλγα έχει ήδη μάθει από εκείνον την πραγματική ταυτότητά του. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος αναλαμβάνει δράση και εφαρμόζει ένα παράτολμο σχέδιο, προκειμένου να βγάλει τον Βλάσση από τη μέση, ενώ ο Χρήστος κινδυνεύει να συλληφθεί και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη. Κι ενώ ο Αλέξης ανακοινώνει στην Ελπίδα πως αποφάσισε να φύγει από τον τόπο τους και να κάνει μια νέα αρχή, η Κατερίνα, μετά την απόρριψη του Στέφανου, φεύγει από το ιατρείο. Την περιμένει όμως κι άλλη απογοήτευση, αυτή τη φορά από τον πατέρα της.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Μυρτώ εξακολουθεί να κρύβεται από την Όλγα, στην αποθήκη που την επισκέπτονται με προφυλάξεις Στέφανος και Άρης, Ο Χρήστος αναγκάζει τη Ρόζα να τον οδηγήσει στην Όλγα. Η Όλγα παγώνει όταν τον βλέπει απειλητικό, μπροστά της.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς