Αρχική Τηλεόραση ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Ο Λεωνίδας και η Νικολέττα νιώθουν έντονα την...

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Ο Λεωνίδας και η Νικολέττα νιώθουν έντονα την απουσία του πατέρα τους

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Αύριο μας ανήκει θα δούμε πως ο Νικηφόρος νιώθει περίεργα που περνάει το τελευταίο του βράδυ στο σπίτι με τη Σοφία, ενώ ταυτόχρονα την διαβεβαιώνει ότι θα είναι δίπλα τους ανά πάσα στιγμή. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αλεξάνδρα μετανιώνει που δεν έφυγε με τον Μένιο όταν της το ζήτησε, ενώ η Φανή ζητάει απ’ τον Νικηφόρο να μείνει μαζί της.

Τρίτη 7/12/21, Επεισόδιο 62. Ο Νικηφόρος νιώθει περίεργα που περνάει το τελευταίο του βράδυ στο σπίτι με τη Σοφία, ενώ ταυτόχρονα την διαβεβαιώνει ότι θα είναι δίπλα τους ανά πάσα στιγμή. Ο Λευτέρης καλείται για συμπληρωματική κατάθεση, κάτι που ανησυχεί την Στέλλα, ενώ ο Μίλτος προσπαθεί να προσεγγίσει την Κορίνα και ζητάει εξηγήσεις. Η Αλεξάνδρα περιμένει κάποια βελτίωση για τον Μένιο και ο Λιάκος σκέφτεται με ποιο τρόπο θα βοηθήσει τον Ορέστη.

Τετάρτη 8/12/21, Επεισόδιο 63. Η Έλλη και η Φανή αποφασίζουν να μπουν στο σπίτι του Μίλτου και να βρουν στοιχεία εις βάρος του. Η υπόθεση παραπομπής του Νικηφόρου ανοίγει ξανά και ο Λευτέρης καλείται να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση του Στυλιανίδη. Η Φανή νιώθει χαρούμενη που έχει τον Νικηφόρο στο πλάι της, ενώ την ίδια ώρα ο Λεωνίδας και η Νικολέττα νιώθουν έντονα την απουσία του πατέρα τους. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς