Αρχική Τηλεόραση ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Γεράσιμος βρίσκει χρηματοδότη για τη συντήρηση του πλοίου του

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Γεράσιμος βρίσκει χρηματοδότη για τη συντήρηση του πλοίου του

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Τρία μίλια και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 109 που θα προβληθεί την Πέμπτη 17/11/22 θα δούμε πως ο Γεράσιμος θα βρει χρηματοδότη για τη συντήρηση του πλοίου του. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr.

Επεισόδιο 109. Η Δέσποινα και ο Τίμος αναγκάζονται να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους τον Σταύρο, τον πρώην μπράβο του Μερκίνη. Ο Ιωάννης επισκέπτεται το μαγαζί της Βασιλικής και εκείνη, από την ταραχή της, κάνει μια γκάφα. Η Ελένη και η Κλειώ αναρωτιούνται για ποιο λόγο φιλοξενούν τον Σταύρο στο σπίτι τους. Ο Γεράσιμος βρίσκει χρηματοδότη για τη συντήρηση του πλοίου του. Ο Χάρης και η Ελένη περνούν μία ακόμη νύχτα πάθους. Η Φωτεινή προτείνει στον Μιχάλη να συγκατοικήσουν στο σπίτι της. Το blog του Ευθύμη γεμίζει από μηνύματα αγάπης και θαυμασμού. Η Βασιλική εκμυστηρεύεται στον Χάρη και τον Χρόνη την γκάφα που έκανε και ψάχνει να βρει τρόπο για να τη διορθώσει. Η Λίζα παραλαμβάνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και αμέσως καλεί τον Στέφανο για να ανοίξουν μαζί τον φάκελο. Ο Πέτρος αναζητάει τον πατέρα του, που είναι εξαφανισμένος από την προηγούμενη ημέρα. Ανησυχεί πολύ και απευθύνεται στον Γεράσιμο, ζητώντας τη βοήθειά του…

Διαβάστε περισσότερα Spoiler

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μιχάλης δέχεται ένα τηλεφώνημα, που τον προτρέπει να επιστρέψει στον τζόγο, αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά. Η Κλειώ ανακαλύπτει πως ο Πέτρος δεν της τα έχει πει όλα για τους αγώνες κολύμβησης. Η Φωτεινή προβληματίζεται από τη στάση της Μάνιας, απέναντί της.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς