Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Χάιδω δημοσιεύει την αγγελία του γάμου της...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Χάιδω δημοσιεύει την αγγελία του γάμου της με τον Λυκούργο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 38 που θα προβληθεί την Κυριακή 6/11/22 θα δούμε πως η Χάιδω θα δημοσιεύσει την αγγελία του γάμου της με τον Λυκούργο. Δείτε στο www.nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 38. Η Αντιγόνη, θορυβημένη από την επαφή του Σωκράτη με τους Βρεττάκους, ζητά τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να τους αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Η Εύα τής προτείνει να μην κάνει καμία κίνηση, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και σύντομα οι δύο τους θα έρθουν πιο κοντά. Η Χάιδω κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμου της με τον Λυκούργο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν. H κίνησή της, ωστόσο, δεν θα έχει τα θεμιτά αποτελέσματα. Η Εύα ζητά από τον Στάθη να της απαντήσει για το μέλλον της σχέσης τους. Ο Πότης, άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά, έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της Αθηνάς στην απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη και η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς