Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως ο Πετράν είναι αποφασισμένος να πιάσει κορόιδο τον Παναγή και να τον χωρίσει μια και καλή από την Κατερίνα, για να έχει επιτέλους το πεδίο ελεύθερο.. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 54. Η νύχτα προβλέπεται δύσκολη, μιας και η Ζαφείρω συνεχίζει να κρατάει την Κατερίνα, τον Πετράν, τον Θύμιο και την Καλλιόπη όμηρους στο καφενείο και να τους απειλεί με μια χειροβομβίδα. Ο Θύμιος εξομολογείται τον έρωτά του στη… φραουλίτα, ενώ ο Πετράν λιώνει για τη γιατρέσσα μας, αλλά δεν λέει κουβέντα. Ο Ηλίας προσπαθεί να πείσει τη Βαλέρια να υπαναχωρήσει και να δώσει στη Ζαφείρω ό,τι ζητάει, αλλά εκείνη παραμένει ανένδοτη. Η μαφιόζα μας συντάσσεται, τελικά, με τον Παναγή, τον Σίμο και τον Κανέλλο και οργανώνουν ένα σχέδιο, με τελικό σκοπό την έφοδο στο καφενείο και την απελευθέρωση των ομήρων. Κι ενώ όλα βαίνουν καλώς, χάρη στη βοήθεια και την αυτοθυσία της Τούλας, η Ζαφείρω φαίνεται πως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και είναι αποφασισμένη να… τραβήξει την περόνη.

Επεισόδιο 55. Η χειροβομβίδα δεν σκάει, η ομηρία λήγει, η Ζαφείρω συλλαμβάνεται. Τέλος καλό, αλλά όχι και όλα καλά για τους Πλατανιώτες. Μετά μια νύχτα πάθους με την Κατερίνα, ο Παναγής ξυπνάει και ανακαλύπτει στον λαιμό της ένα σημάδι, που σίγουρα δεν της το έκανε ο ίδιος. Η Βαλέρια περηφανεύεται πως έσωσε το χωριό, αλλά η Φιλιώ μας δεν τρώει κουτόχορτο και ξεκινά εκστρατεία υποστήριξης του Σώτου, μπας και βγει πρόεδρος και δούνε άσπρη μέρα στον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, η Σύλβια πείθει την Καλλιόπη να πάρει διαζύγιο, για να ζήσει ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο σε κλουβί. Ο Πετράν, πάλι, είναι αποφασισμένος να πιάσει κορόιδο τον Παναγή και να τον χωρίσει μια και καλή από την Κατερίνα, για να έχει επιτέλους το πεδίο ελεύθερο. Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς