Αρχική Τηλεόραση Σασμός: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν την πιο συγκινητική τους στιγμή!

Σασμός: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν την πιο συγκινητική τους στιγμή!

0

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν την πιο συγκινητική και αστεία στιγμή τους στον «Σασμό»! Δείτε το σχετικό βίντεο στο Nto-re-mi.gr.




«Ήμασταν στην Κρήτη στο Ρέθυμνο νομίζω και κάναμε τη σκηνή του χωρισμού και ήταν λίγο συγκινητικό για μένα, γιατί και σαν ηρωίδα, αλλά και σαν Χριστίνα, γιατί ήξερα – ξέραμε και οι δύο ότι τώρα δεν θα έχουμε τόσο χρόνο, δεν θα κάνουμε αυτές τις σκηνές.. είχαμε μάθει ο ένας τον άλλον είχαμε συνηθίσει το είχαμε βρει το είχαμε φτιάξει και ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι τώρα Αυτό ήταν τώρα θα κάνω να σε δω καιρό στο γύρισμα και ήταν λίγο συγκινητικό αυτό» είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Από την άλλη ο Ορφεάς Αυγουστίδης απάντησε για τις σκηνές που είναι αστείες λέγοντας: «Είναι τέτοιος ο ρυθμός που πολλές φορές δεν επιτρέπεται να χαλαρώσεις τόσο για να γελάσεις με την ψυχή σου. Είναι πάντα ευχάριστα τα γυρίσματα γιατί όντως είμαστε ωραία παρέα και τα δύο συνεργεία είναι υπέροχα παιδιά όλοι, οι σκηνοθέτες μας, όλο το team άλλα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να βγει η δουλειά, είναι πολύ μεγάλος όγκος και σπάνια κακαρίζουμε θα έλεγα».

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς