Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της αποκαλύψει τα...

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της αποκαλύψει τα πάντα για το Διακοσάββα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 73 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 6/3/23 θα δούμε πως η Κασσιανή πείθει την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι.

Ο Πέτρος μένει πίσω να την περιμένει. Η Κύρα καταλαβαίνει πώς κινδυνεύει στα χέρια του Παράσχου και προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια. Ο Βίκος ζητάει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις και εκείνη προκειμένου να τον ξαναδεί, του εκμυστηρεύεται ότι μόλις έχει πάρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του. Ο Σταυρίνος ετοιμάζεται για το θαύμα, ενώ οι προσπάθειες της Γιάννας να τον αποτρέψει θα πέσουν στο κενό. Η Όλγα επιστρέφει σπίτι και η Πολυξένη κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κόρης της. Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της αποκαλύψει τα πάντα για το Διακοσάββα, ως αντάλλαγμα, για την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι. Η Θάλεια, ο Θέμης, ο Πέτρος και η Αλεξία φτάνουν στο σπίτι της Κύρας, η οποία δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως οι σχέσεις του Θέμη με τον Πέτρο βελτιώνονται αισθητά. Η Ελισάβετ έρχεται όλο και πιο κοντά στον Πέτρο. Ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη ένα μυστικό.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς