Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Μάρκος απειλεί το Χεκίμογλου για να παρευρεθεί στο γάμο...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Μάρκος απειλεί το Χεκίμογλου για να παρευρεθεί στο γάμο της κόρης του

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 99 που θα προβληθεί την Παρασκευή 17/2/23 θα δούμε πως ο Στρατής δίνει χρήματα αλλά και υποσχέσεις στη Στέλλα ότι θα μεγαλώσουν μαζί αυτό το παιδί. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 99 – Παρασκευή 17/2/23

Ο Ιάσονας πηγαίνει στην Αθήνα για νέες εξετάσεις που θα του δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί να κάνει παιδιά. Αλλά η Αλεξάνδρα έχει πάρει μία κρυφή απόφαση εν τη απουσία του. Ο Στρατής δίνει χρήματα αλλά και υποσχέσεις στη Στέλλα ότι θα μεγαλώσουν μαζί αυτό το παιδί. Η Ελπίδα με τη Χαρά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον εκβιαστή τους. Ο Μάρκος απειλεί το Χεκίμογλου για να παρευρεθεί στο γάμο της κόρης του. Στέφανος, Μάρκος και Νικόλας, όλοι έχουν πάρει φωτιά καθώς προχωράνε οι ετοιμασίες για το γάμο.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ελπίδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αφού, εκτός από τη σχέση της κόρη της με τον Νικόλα, έχει να αντιμετωπίσει και τους Δεμερτζήδες που κάνουν ότι μπορούν για να την εξοντώσουν οικονομικά. Ταυτόχρονα αυτή και η Χαρά θα δεχτούν ακόμη ένα γράμμα απ’ τον ανώνυμο εκβιαστή τους…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς