Αρχική Τηλεόραση Σασμός – Επόμενα επεισόδια: Ο απρόσμενος σύμμαχος που βρίσκει η Βασιλική

Σασμός – Επόμενα επεισόδια: Ο απρόσμενος σύμμαχος που βρίσκει η Βασιλική

0

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Σασμός». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, και συγκεκριμένα στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 15/1, στις 21:00.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 – Επεισόδιο 53

Η Αργυρώ παλεύει με τον εαυτό της για τις αποφάσεις που πήρε, ενώ η Βασιλική βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο, πρόθυμο να βάλει τέλος στο μαρτύριό της. Κι ενώ η Θοδώρα νομίζει ότι η Εύα είναι ζευγάρι με τον Αντρέα, εκείνη νιώθει όλο και πιο έντονα συναισθήματα για τον Γιώργο. Η Στέλλα αντιμετωπίζει προβλήματα στην δουλειά της και ο Αστέρης πηγαίνει να βρει την Αργυρώ στην Αθήνα. Τη στιγμή που η Καλλιόπη μαθαίνει τα ευχάριστα για τον γιο της και ανασαίνει, ο Αντρέας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη στον Μαθιό.

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Σασμός- Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς