Αρχική Τηλεόραση Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η δική μας οικογένεια» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 51 επεισόδιο 52 και επεισόδιο 53 που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 12/12 έως Τετάρτη 14/12 θα δούμε πως η Μυρτώ φεύγει από το σπίτι. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Επεισόδιο 51 – Δευτέρα 12/12/22

Η Ευδοκία βρίσκει ένα άρθρο της Αγγελικής στο tablet κι αυτή αναγκάζεται να εφεύρει άλλο ένα ψέμα. Η Ειρήνη βάζει φιτιλιές στο Διονύση ότι ο Δημήτρης και η Αγγελική έχουν έρθει πολύ κοντά. Οι εξετάσεις γονιμότητας φέρνουν μεγάλη αναστάτωση στη Μυρτώ και στο Μιχάλη. Ο Παύλος για να ξεφορτωθεί την Αλεξάνδρα, αναγκάζεται να της πει ότι έχει αισθήματα για κάποια άλλη, κι αυτή δεν κρατάει την πληροφορία για τον εαυτό της. Με τη βοήθεια του Αντρέα, ο Δημήτρης παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τη Νεφέλη να τρέξει σε αγώνες μοτοκρός, αλλά δεν είναι όλοι σύμφωνοι μ’ αυτή την ιδέα…

Επεισόδιο 52 – Τρίτη 13/12/22

Η Ειρήνη κάνει μια εξαιρετική κίνηση για να κερδίσει την εύνοια της Αθηνάς ενώ ο Ορέστης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του να ανακαλύψει τον πατέρα της Καίτης… η οποία Καίτη, βρίσκεται μπροστά σε μια άλλη αποκάλυψη: ο Ανδρέας έχει σχέση και φαίνεται και πολύ ερωτευμένος. Η Μυρτώ τώρα, παρόλο που έχει την εξομολόγηση του Παύλου και τον πληγώνει, είναι έτοιμη να αναθεωρήσει, όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης δεν έκανε εξετάσεις γονιμότητας.

Επεισόδιο 53 – Τετάρτη 14/12/22

Ο Δημήτρης με την Αγγελική, μετά την προπόνηση της Νεφέλης, βρίσκονται στο γραφείο του, οι δυο τους. Η έλξη ανάμεσά τους γίνεται όλο και πιο έντονη και τους είναι πολύ δύσκολο να την αγνοήσουν. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τίποτα σ’ αυτό το επεισόδιο γιατί όλα αποκαλύπτονται. Η Μυρτώ μαθαίνει ότι ο Μιχάλης τής είπε ψέματα και δεν πήγε ποτέ για τις εξετάσεις γονιμότητας, η Καίτη παθαίνει σοκ όταν ακούει τον Αντρέα να μιλάει τρυφερά στο τηλέφωνο με την καινούργια του κοπέλα και η Ειρήνη προς μεγάλη της απογοήτευση, μαθαίνει ότι η Σταυρούλα/Αγγελική ήταν αυτή που συνόδευσε τον Δημήτρη στην πρώτη επίσημη προπόνηση της Νεφέλης. Οι αντιδράσεις που φέρνουν αυτές οι αποκαλύψεις είναι εκρηκτικές. Η Μυρτώ φεύγει από το σπίτι, η Καίτη προσπαθεί να βρει ποια είναι η κοπέλα που την αντικατέστησε και η Ειρήνη αποφασίζει να ξεκαθαρίσει στην Σταυρούλα/Αγγελική ότι είναι η σχέση του Δημήτρη και επομένως η «κυρία» του σπιτιού.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως οι μόνοι που δείχνουν να τα πηγαίνουν καλά είναι η Αλεξάνδρα με τον Παύλο. Περνούν ένα χαλαρό οικογενειακό βράδυ βλέποντας ταινία μαζί με την κόρη τους, κάτι που κάνει την Αλεξάνδρα να τρέφει ξανά μάταιες ελπίδες για επανασύνδεση. Αλλά και η Καίτη ελπίζει σε μια επανασύνδεση. Είναι αποφασισμένη να βρει τον πατέρα της…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς